- Ve vašem košíku nejsou žádné další položky
- Doručení Zdarma
- Celkem 0 Kč
Polévka z červené čočky
Na zahřátí v zimních dnech, kdy venku silně mrazí, je jednoznačně nejlepší poctivá, hustá polévka. Vyzkoušejte si doma připravit polévku z červené čočky, kterou si zamilujete stejně jako my. Je velmi snadná na přípravu a zabere pouze chvilku.

Suroviny pro přípravu
- 1 ks cibule
- 2 stroužky česneku
- 300 g červené čočky
- 200 g mrkve
- 2 lžíce olivového oleje
- 2 plechovky krájených rajčat
- 1 lžička tymiánu
- Sůl a pepř na dochucení
Návod na přípravu
- 1 Na olivovém oleji si orestujeme cibuli a česnek. Přidáme nakrájenou mrkev a restujeme.
- 2 Přidáme rajčata a zalijeme vodou nebo zeleninovým vývarem.
- 3 Následně přidáme červenou čočku a tymián. Vaříme cca 25 minut, dokud nebude čočka měkká. Poté dochutíme solí a pepřem. Pro pikantnější chuť můžeme přidat trochu chilli.
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Kategorie
- Články click
- Recepty click
- Videoblog
- Herbář click
- > Zelené potraviny
- > Superpotraviny
- > Přírodní proteiny
- > Čínská medicina
- > Zdravé pochutiny
- > Bio čokolády
- > Bio čaje
- Složení kosmetiky click
- Spolupracujeme
- Jak vybrat správný produkt