Zdravá hrachová kaše

Hrachovou kaši zná každý z nás z dětství. Ne každý na ní ale má pozitivní vzpomínky. Spravte si chuť a vyzkoušejte kaši ze zeleného hrachu podle našeho receptu.

Suroviny pro přípravu

  •   400 g hrachu
  •   2 stroužky česneku
  •   1 ks cibule
  •   2 lžíce ghee
  •   1 bobkový list
  •   Sůl a pepř
  •   1 lžíce majoránky

Návod na přípravu

  • 1 Hrách důkladně propláchněte a nechte přes noc namočený ve vodě. Druhý den hrách slijeme.
  • 2 Hrách zalijeme horkou vodou, osolíme, přidáme bobkový list a vaříme doměkka. Mezitím si na ghee orestujeme cibuli.
  • 3 Hrách rozmixujeme a přidáme do něj osmahnutou cibuli, majoránku a prolisovaný česnek. Promícháme a můžeme podávat.
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie