Zdravá hrachová kaše
Hrachovou kaši zná každý z nás z dětství. Ne každý na ní ale má pozitivní vzpomínky. Spravte si chuť a vyzkoušejte kaši ze zeleného hrachu podle našeho receptu.

Suroviny pro přípravu
Návod na přípravu
- 1 Hrách důkladně propláchněte a nechte přes noc namočený ve vodě. Druhý den hrách slijeme.
- 2 Hrách zalijeme horkou vodou, osolíme, přidáme bobkový list a vaříme doměkka. Mezitím si na ghee orestujeme cibuli.
- 3 Hrách rozmixujeme a přidáme do něj osmahnutou cibuli, majoránku a prolisovaný česnek. Promícháme a můžeme podávat.
Související produkty
- Zelený hrách celý Naturalis BIO má výhodu, že je po namáčení rychle uvařený....Price: 59 Kč
- Sůl himalájská bílá jemně mletá Naturalis neobsahuje žádné chemické látky ani...Price: 45 Kč
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Kategorie
- Články click
- Recepty click
- Videoblog
- Herbář click
- Spolupracujeme
- Jak vybrat správný produkt
- Složení kosmetiky click