Pórková polévka s cizrnou
Kombinace pórku a krémové cizrny dokáže vytvořit opravdu jedinečnou chuť! Vyzkoušejte si doma připravit lahodnou pórkovou polévku s cizrnou podle našeho receptu. Je hotová do pár minut a zvládne ji opravdu každý.

Suroviny pro přípravu
Návod na přípravu
- 1 S dostatečným předstihem si namočíme cizrnu (ideálně přes noc). Na másle osmažíme cibuli společně s česnekem.
- 2 Přidáme cizrnu, na kolečka nakrájený pórek a nakrájené brambory. Chvilku společně orestujeme, přidáme chilli, kurkumu, sůl, pepř a následně zalijeme vodou nebo vývarem.
- 3 Vaříme cca 15 minut, pokud nebudou brambory měkké. Polévku můžeme následně podávat, nebo rozmixovat do krémové konzistence. Nakonec ještě dochutíme solí podle potřeby.
Související produkty
- Cizrně se též říká římský hrách. Má jemnou oříškovou chuť a lehce krémovou...Price: 65 Kč
- Sůl himalájská bílá jemně mletá Naturalis neobsahuje žádné chemické látky ani...Price: 45 Kč
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Kategorie
- Články click
- Recepty click
- Videoblog
- Herbář click
- Spolupracujeme
- Jak vybrat správný produkt
- Složení kosmetiky click