Domácí zmrzlina s camu camu

Prázdniny jsou v plném proudu, proto se Vám bude určitě hodit recept na skvělou, zdravou a navíc veganskou zmrzlinu se superpotravinou camu camu, která dodá zmrzlině vysoké množství vitamínu C. Recept je velmi snadný, rychlý a výborně chutná!

Suroviny pro přípravu

  •   400 ml kokosového mléka
  •   200 ml mandlového mléka
  •   2 banány
  •   2 lžíce camu camu
  •   100 g strouhaného kokosu
  •   hrst jahod
  •   sladidlo (nemusí být)

Návod na přípravu

  • 1 Všechny ingredience smícháme s míse a rozmixujeme tyčovým mixérem do hladka.
  • 2 Směs přelijeme do formiček ve tvaru zmrzliny a dáme chladit do mrazáku na několik hodin.
  • 3 Po ztuhnutí můžeme zmrzlinu polít rozpuštěnou čokoládou a obalit v rozdrcených oříšcích.

Máte něco na srdci? Přidejte komentář.

Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Navigace