- Ve vašem košíku nejsou žádné další položky
- Doručení Zdarma
- Celkem 0 Kč
Velikonoční banánový beránek
Velikonoce se opět nezadržitelně blíží a my pro Vás máme několik tradičních receptů, které jsme předělali do zdravější, přesto velmi chutné alternativy. Vyzkoušejte banánového beránka podle našeho receptu, kterého si zamilují nejen děti.

Suroviny pro přípravu
- 150 g pohankové mouky
- 100 g banánové mouky
- 5 lžic kokosového cukru
- 2 banány
- 4 vejce
- 150 g másla
- 1 prášek do pečiva
- 85% čokoláda
Návod na přípravu
- 1 Změklé máslo smícháme s kokosovým cukrem. Do směsi následně přidáme žloutky, rozšlehané banány, máslo, pohankovou a banánovou mouku a prášek do pečiva. Vše pořádně promícháme.
- 2 Z bílků vyšleháme tuhý sníh, který následně přidáme do již hotové směsi.
- 3 Formu na beránka vymažeme máslem a vysypeme pohankovou moukou. Do formy vlijeme těsto a pečeme zhruba 50 minut při teplotě 180 °C. Po vychladnutí můžeme beránka přelít čokoládovou polevou.
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Kategorie
- Články click
- Recepty click
- Videoblog
- Herbář click
- > Zelené potraviny
- > Superpotraviny
- > Přírodní proteiny
- > Čínská medicina
- > Zdravé pochutiny
- > Bio čokolády
- > Bio čaje
- Složení kosmetiky click
- Spolupracujeme
- Jak vybrat správný produkt