Omáčka z červené řepy s těstovinami
Jakmile se řekne červená řepa, vybaví se nám nejspíše nakrájená na kostičky ve sklenici. Červená řepa toho však nabízí daleko více. Vyzkoušejte například svěží omáčku k těstovinám, kterou si zamilujete.

Suroviny pro přípravu
- 500 g těstovin
- 250 g uvařené červené řepy
- 300 g sýru feta
- Hrst vlašských ořechů
- 1 PL olivového oleje
- Sůl a pepř
- Špetka chilli
- 3 stroužky česneku
Návod na přípravu
- 1 Na kostičky uvařenou řepu dáme do mixéru společně s feta sýrem, česnekem a lžící olivového oleje. Poté mixujeme do hladké omáčky několik minut.
- 2 Přidáme nadrcené vlašské ořechy a dochutíme solí, pepřem a špetkou chilli.
- 3 V osolené vodě uvaříme těstoviny a poté smícháme s hotovou omáčkou.
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Kategorie
- Články click
- Recepty click
- Videoblog
- Herbář click
- Spolupracujeme
- Jak vybrat správný produkt
- Složení kosmetiky click