Sodium Lauroyl Sarcosinate

Účinek:
Sodium Lauroyl Sarcosinate je látka patřící do skupiny přírodních derivátů, vyrábí se z mastných kyselin odvozených z kokosového oleje a syntetických aminokyselin. Je ve formě světlého prášku, rozpustného ve vodě.
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
2
Charakteristika kvality:
dobré / zpracovaná přírodní složka
Symbol kvality:
Použití:
Emulgátor, pěnidlo
Složka též známá jako:
Sodium salt, N-dodecanoylsarcosine sodium salt, Sodium n-lauroyl sarcosinate

Popis složky

Sodium Lauroyl Sarcosinate je látka patřící do skupiny přírodních derivátů, vyrábí se z mastných kyselin odvozených z kokosového oleje a syntetických aminokyselin. Je ve formě světlého prášku, který je rozpustný ve vodě. V kosmetice funguje jako jemný tenzid, který zlepšuje mycí schopnosti produktu. Nevysušuje pokožku. Může být použit i jako emulgátor, přípravku dodává příjemnou a lépe roztíratelnou konzistenci. Zlepšuje soudržnost ostatních látek. Stabilizuje pěnu a má antistatické účinky.

Komerční využití

  • Šampony
  • Ústní vody
  • Zubní pasty
  • Intimní gely
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie