Sodium cocoyl isethionate

Účinek:
Sodium cocoyl isethionate snižuje povrchové napětí vody, což umožňuje lepší mycí vlastnosti. Obsahují ho nejčastěji šampony, pěny do koupele, dětské produkty nebo zubní pasty.
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
2
Charakteristika kvality:
dobré / zpracovaná přírodní složka
Symbol kvality:
Použití:
Emulgátor
Složka též známá jako:
SCI, Fatty Acids, Coco, 2sulfoethyl Esters, Sodium Salts, Sodium Cocoyl Ethyl Ester Sulfonate Sodium Salts Fatty Acids, Coconut Oil, Sulfoethyl Esters, Sodium Cocoyl Isothionate

Popis složky

Sodium cocoyl isethionate funguje v kosmetice jako emulgátor a povrchově aktivní látka, která dokáže mísit dvě normálně nesmísitelné látky, jako je například voda a olej. Váže tak na sebe mastné nečistoty a snáze je odstraňuje z pokožky. Funguje jako kondicionér a změkčovadlo. Hydratuje pokožku i vlasy a zanechává je příjemné na dotek. Zlepšuje vzhled suché nebo poškozené pokožky, snižuje loupání a obnovuje její pružnost. Najdeme ho v šamponech, pěnách do koupele, tekutých mýdlech apod.

Komerční využití

  • Šampony
  • Pěny do koupele
  • Dětská kosmetika
  • Zubní pasty
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie