Sodium cocoyl threoninate

Účinek:
Sodium cocoyl threoninate je kosmetická složka čistě přírodního původu. Funguje jako emulgátor, povrchově aktivní látka a také jako změkčovač. Najdeme ji ve vlasové, tělové a pleťové kosmetice.
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
1
Charakteristika kvality:
vynikající / čistě přírodní složka
Symbol kvality:
Použití:
Emulgátor
Složka též známá jako:
Sodium cocoyl threoninate

Popis složky

Sodium cocoyl threoninate je sůl odvozená derivací z kokosového oleje. Funguje jako povrchově aktivní látka, emulgátor. Zlepšuje vzájemnou vazbu složek v produktu, změkčuje kůži, působí jako kondicionér a má skvělé pěnivé a čisticí vlastnosti. Přidává se do výrobků péče o pleť a tělo, šamponů, sprchových gelů, pěn do koupele, peelingů a pěn na čištění pleti.

Komerční využití

  • Šampony
  • Sprchové gely
  • Peelingy
  • Pleťové krémy
  • Pěny do koupele
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie