Sodium Cocoamphoacetate

Sodium Cocoamphoacetate je jemná amfoterní povrchově aktivní látka nejčastěji získávaná technologickým zpracováním mastných kyselin z kokosového oleje. Najdeme ji ve vlasové kosmetice.
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
2
Charakteristika kvality:
dobré / zpracovaná přírodní složka
Symbol kvality:
Použití:
Emulgátor
Složka též známá jako:
Cocoamphoacetate, Cocoamphoglycinate, Hydroxides, Inner Salts

Popis složky

Sodium Cocoamphoacetate patří mezi přírodní deriváty a je vyroben z mastných kyselin kokosového oleje. Napomáhá čistícím produktům, aby na sebe vázaly olej a špínu, a následně byly snáze opláchnuty. Používá se jako emulgátor a podporuje pěnivost produktu. Používá se proto hlavně v šamponech, tekutých mýdlech, pleťových čisticích prostředcích a dalších produktech. Funguje také jako kondicionér, zlepšuje vzhled a pocit z vlasů, zvyšuje jejich objem, poddajnost a lesk. Zlepšuje strukturu poškozených vlasů.

Komerční využití

  • Mycí gely
  • Šampony
  • Intimní gely
  • Odličovače
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie