Polyglyceryl-10 Myristate

Účinek:
Polyglyceryl-10 Myristate je esterem kyseliny myristové a Polyglycerinu-10. V kosmetice se s ním setkáme nejčastěji v tekutých makte-upech, protože skvěle hydratuje pokožku pleti.
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
2
Charakteristika kvality:
dobré / zpracovaná přírodní složka
Symbol kvality:
Použití:
Emulgátor
Složka též známá jako:
Decaglycerin Monomyristate

Popis složky

Polyglyceryl-10 Myristate je esterem kyseliny myristové (mastná kyselina) a Polyglycerinu-10. Používá se jak ve farmacii, tak v kosmetickém průmyslu. Působí zejména jako emulgátor a má skvělé účinky na pokožku. Pokožku dokonale hydratuje a zanechává ji krásně hebkou na dotek. Polyglyceryl-10 Myristate najdeme například ve složení dekorativní kosmetiky, jako jsou BB krémy, báze pod make-up nebo řasenky.

Komerční využití

  • Tekuté make-upy
  • BB krémy
  • Podkladové báze
  • Řasenky
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie