Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate

Účinek:
Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate má výborné zvlhčovací vlastnosti, podporuje odolnost vůči vodě . Na pleť má zjemňující účinky a podporuje její hydrataci. V kosmetickém průmyslu je hojně využívaný.
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
2
Charakteristika kvality:
dobré / zpracovaná přírodní složka
Symbol kvality:
Použití:
Emulgátor
Složka též známá jako:
Polyglyceryl-3 methylglucose distearate

Popis složky

Polyglyceryl-3 methylglucose distearate je diester kyseliny stearové. Jedná se o univerzální emulgátor na rostlinné bázi. Umí smíchat dvě normálně nesmíchatelné látky, jako je voda a olej, vytváří krémové velmi stabilní konzistence. Produkty s Polyglyceryl-3 methylglucose distearate odolávají účinně teplu a hlavně slunečnímu záření, proto bývá často součástí opalovacích krémů. Také působí jako pleťový změkčovač a kondicionér. Vlasy i pokožku hydratuje a vyhlazuje. Je považován za naprosto bezpečnou a nesenzibilující látku, která je povolená v přírodní kosmetice.

Komerční využití

  • Šampony
  • Opalovací krémy
  • Pleťové krémy
  • Čisticí pěny
  • Tělová mléka
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie