Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein

Účinek:
Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein slouží jako přísada pleťové i vlasové kosmetiky. Reguluje fyziologické podmínky pokožky, udržuje její ochrannou bariéru i přirozenou rovnováhu pH.
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
2
Charakteristika kvality:
dobré / zpracovaná přírodní složka
Symbol kvality:
Použití:
Regulátor pH
Složka též známá jako:
Hydrolyzovaný pšeničný protein

Popis složky

Potassium palmitoyl hydrolyzed wheat protein je draselnou solí, která vzniká při kondenzaci kyseliny palmitové a hydrolyzovaného pšeničného proteinu. Používá se do vlasové a pleťové kosmetiky. Vlasy posiluje, dodává jim objem a lesk a usnadňuje jejich rozčesávání. Pokožku chrání před vysušením, posiluje její ochrannou bariéru a zanechává ji hedvábně hebkou.

Komerční využití

  • Krémy proti akné
  • Pleťové krémy
  • Řasenky
  • Korektory
  • Make-upy
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie