PEG-45 Hydrogenated castor oil

PEG-45 Hydrogenated castor oil je polyethylenglykolový derivát hydrogenovaného ricinového oleje s průměrem 45 mol ethylenoxidu. V kosmetických produktech zvyšuje pěnivost a stabilizuje.
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
4
Charakteristika kvality:
nevyhovující / potencionálně dráždivá chemická složka
Symbol kvality:
Použití:
Emulgátor, kondicionér
Složka též známá jako:
PEG-45 hydrogenovaný ricinový olej

Popis složky

PEG-45 Hydrogenated castor oil je polyethylenglykolový derivát hydrogenovaného ricinového oleje s průměrem 45 mol ethylenoxidu. Tato povrchově aktivní látka se v kosmetice používá jako emulgátor, rozpouštědlo a parfemační složka. Snižuje povrchové napětí a pomáhá vytvoření emulze. Zvyšuje pěnicí schopnost kosmetických přípravků nebo jejich pěnivost stabilizuje.

Komerční využití

  • Tělová kosmetika
  • Vlasová kosmetika
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie