Niaouli

Účinek:
Niaouli má čerstvé, silné, medicinální aroma s kafrovitým, mírně nasládle balzámovým nádechem. Funguje zejména jako přírodní konzervant a používá se jako přírodní antibiotikum.
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
1
Charakteristika kvality:
vynikající / čistě přírodní složka
Symbol kvality:
Použití:
Konzervant
Složka též známá jako:
Niaouli

Popis složky

Niaouli se v kosmetice používá jako přírodní konzervant a bývá součástí produktů pro problematickou pleť. Prokazuje skvělé hojivé a protiplísňové vlastnosti a napomáhá dobrému zajizvení. Přidává se do produktů dentální hygieny, mýdel nebo pleťových vod. Niaouli funguje také jako přírodní repelent. V aromaterapii se využívá při stresu a pro zlepšení kvality spánku. Stimuluje mozkové funkce. U zvláště citlivých jedinců může vyvolat alergickou reakci. Je potřeba provést test kožní snášenlivosti.

Komerční využití

  • Zubní pasty
  • Mýdla
  • Pleťové vody
  • Intimní krémy
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie