Hydrogenated Coco Glycerides

Hydrogenated Coco Glycerides jsou čistě přírodního původu a mají příznivé účinky na pokožku. V kosmetickém průmyslu se používají jako emulgátory a upravují strukturu daného produktu.
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
2
Charakteristika kvality:
dobré / zpracovaná přírodní složka
Symbol kvality:
Použití:
Emulgátor
Složka též známá jako:
Hydrogenované kokosové glyceridy, hydrogenované kokoglyceridy

Popis složky

Hydrogenated Coco Glycerides je derivát přírodních látek, přesně sloučenina mastných kyselin, odvozených z kokosového oleje a glycerolem. V kosmetice funguje jako povrchově aktivní látka a změkčovač. Pokožku i vlasy zanechává hydratované a hebké na dotek. Také působí jako jemný emulgátor, který přírodní certifikovaná kosmetika nahrazuje syntetické emulgátory. Napomáhá emulgovat ostatní složky výrobku a tvoří je lépe roztíratelné a mísitelné. Jedná se o naprosto bezpečnou a nesenzibilující látku, dobře odbouratelnou v přírodě.

Komerční využití

  • Balzámy na rty
  • Krémy na ruce
  • Tělové krémy
  • Rtěnky
  • Dětská kosmetika
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie