Hydrogenated jojoba oil

Hydrogenated jojoba oil se řadí k nejcennějším přírodním olejům. Je vhodný pro jakýkoli typ pokožky. Obsahuje vyvážený poměr pěsticích látek s hojivou schopností a je vhodný i pro aknózní pokožku pleti.
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
2
Charakteristika kvality:
dobré / zpracovaná přírodní složka
Symbol kvality:
Použití:
Kondicionér, změkčovadlo
Složka též známá jako:
Hydrogenovaný jojobový olej

Popis složky

Hydrogenovaný (ztužený) jojobový olej se získává kombinací jojobového oleje s vodíkem, procesem nazývaný hydrogenace. Tento proces stabilizuje olej a brání jeho žluknutí oxidací. Jedná se o řízený tepelný proces, ve kterém je teplota tání zvýšena, čímž se změní olej na vosk a je tak vhodný pro další použití. Takový olej poskytuje cenné látky podobné mazu, které obnovují přirozenou ochrannou bariéru pleti. Proces hydrogenace zlepšuje stabilitu a strukturu kosmetických přípravků. Plní funkci kondicionéru a změkčovadla, takže pokožku zvlhčuje, změkčuje a zvláčňuje.

Komerční využití

  • Řasenky
  • Séra
  • Tužky na oči
  • Make-upy
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie