Hydrogenated Castor Oil Dimer Dilinoleate

Hydrogenated Castor Oil Dimer Dilinoleate najdeme zejména v produktech dekorativní kosmetiky. Tam se používá především jako změkčovadlo a stabilizátor. Je zdravotně nezávadný.
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
3
Charakteristika kvality:
obstojné / neutrální chemická složka
Symbol kvality:
Použití:
Změkčovadlo
Složka též známá jako:
Hydrogenovaný ricinový olej

Popis složky

Hydrogenated Castor Oil Dimer Dilinoleate je ester hydrogenovaného ricinového oleje a kyseliny dimer dilinoleické. V kosmetických produktech se používá pro péči o vlasy a pokožku. Funguje jako změkčovadlo a stabilizátor při zahřívání. Chrání pokožku, dodává vlasům objem a lesk. Díky němu jsou vlasy hebké, hladké a snadno se rozčesávají. Nezpůsobuje žádné zdravotní problémy. Kromě toho ho najdeme v produktech dekorativní kosmetiky.

Komerční využití

  • Vlasová kosmetika
  • Balzámy na rty
  • Rtěnky
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie