Hippophae Rhamnoidesamidopropyl Betaine

Hippophae Rhamnoidesamidopropyl Betaine je přírodní derivát získávaný z rostliny Hippophae rhamnoides. Pomáhá pokožku dokonale hydratovat, vyhladit a také důkladně zpevnit.
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
2
Charakteristika kvality:
dobré / zpracovaná přírodní složka
Symbol kvality:
Použití:
Čisticí tenzid
Složka též známá jako:
Hippophae Rhamnoidesamidopropyl Betaine

Popis složky

Hippophae Rhamnoidesamidopropyl Betaine je derivát přírodních látek, který se získává z rostliny Hippophae rhamnoides, znát ji můžeme také pod názvem Rakytník řešetlákový. Rakytník je doslova oranžový poklad, na rozdíl od citrusových plodů obsahuje dokonce až 10x více vitaminu C. Má výjimečné regenerační a antibakteriální schopnosti. Je bohatý na vitaminy A, B, D, F, K, P, pomáhá obnově buněk, působí tak proti vráskám, striím, zpevňuje tkáň a pokožku zklidňuje. Hippophae Rhamnoidesamidopropyl Betaine funguje jako jemný čisticí tenzid, pleťový a vlasový kondicionér. Je považován za naprosto bezpečnou a nesenzibilní látku, povolenou v certifikované bio kosmetice. Často je součástí pleťových krémů, šampónů a kondicionérů.

Komerční využití

  • Šampony
  • Sprchové gely
  • Kondicionéry
  • Pleťové produkty
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie