Glyceryl Linoleate

Účinek:
Glyceryl Linolenate je monoester glycerinu a kyseliny linolenové. Jedná se o povrchově aktivní látku, která v kosmetických přípravcích plní funkci emulgátoru a dodává produktům správnou viskozitu.
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
2
Charakteristika kvality:
dobré / zpracovaná přírodní složka
Symbol kvality:
Použití:
Emulgátor
Složka též známá jako:
Glyceryl monolinoleate, Linoleic acid

Popis složky

Glyceryl Linoleate je derivát přírodních látek, který se získává z glycerinu, je to přesně monoester glycerinu a kyseliny linoleové. V kosmetických produktech funguje jako pleťový a vlasový kondicionér. Vlasy i pleť zanechává příjemně jemné, hladké a zdravě vypadající. Také působí jako emulgátor, emulguje ostatní složky a dodává produktu příjemnou a dobře roztíratelnou strukturu. Má schopnost zlepšit pronikání ostatních látek do pokožky. Je doporučen používat spíše v menších koncentracích, při kterých je naprosto bezpečný a nesenzibilující.

Komerční využití

  • Kondicionéry
  • Barvy na vlasy
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie