Keratin amino acids

Účinek:
V kosmetickém průmyslu se keratin amino acids používají pro své silně hydratační účinky, zejména na vlasy, ale i pokožku. Najdeme je tedy nejčastěji v šamponech, kondicionérech nebo krémech.
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
2
Charakteristika kvality:
dobré / zpracovaná přírodní složka
Symbol kvality:
Použití:
Výživa vlasů
Složka též známá jako:
Keratinové aminokyseliny

Popis složky

V kosmetice se keratin amino acids mají skvělé hydratační účinky, zejména na vlasy, ale i pokožku. Vlasy zacelují a navrací jim zdravý vzhled. Vlasy jsou pak pevnější, lesklejší a hebké na dotek. Keratinové aminokyseliny zabraňují vypadávání vlasů a mají antistatický účinek, takže snižují statickou elektřinu odstraněním povrchového náboje z vlasu. Používají se v šamponech, kondicionérech, v produktech pleťové a tělové péče atd. V kosmetice se používá keratin odvozen z ovčí vlny.

Komerční využití

  • Šampony
  • Kondicionéry
  • Hydratační krémy
  • Tělová mléka
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie