Cocoyl Proline

Účinek:
Cocoyl Proline je lipoaminokyselina rostlinného původu, získaná acylací kokosových mastných kyselin s prolinem (proteinová aminokyselina). Ve vlasových přípravcích hraje roli kondicionéru a zvyšuje lesk a dodává objem.
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
2
Charakteristika kvality:
dobré / zpracovaná přírodní složka
Symbol kvality:
Použití:
Kondicionér
Složka též známá jako:
Cocoyl prolin

Popis složky

Cocoyl Proline je lipoaminokyselina rostlinného původu, získaná acylací kokosových mastných kyselin s prolinem (proteinová aminokyselina). Může být vyroben i syntetickým způsobem. Účinně nahrazuje ethoxylované povrchově aktivní látky používané v komerčních kosmetických prostředích. Funguje jako rozpouštědlo pro silice a vonné komponenty. Bývá součástí parfémů a toaletních potřeb jako micerální vody a výrobky osobní péče. Ve vlasových přípravcích hraje roli kondicionéru a zvyšuje lesk a dodává objem. Používá se v dávkování max. 5 % v obsahu konečného produktu.

Komerční využití

  • Parfémy
  • Toaletní vody
  • Micelární vody
  • Kondicionéry
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie