Coconut Acid

Coconut Acid neboli kyselina kokosová zlepšuje emulgační schopnosti výrobku a napomáhá podpořit dobrou strukturu a klouzavost. Je povolená v certifikované bio kosmetice a vhodná pro dětskou pokožku.
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
2
Charakteristika kvality:
dobré / zpracovaná přírodní složka
Symbol kvality:
Použití:
Emulgátor
Složka též známá jako:
Kyselina kokosová

Popis složky

Kyselina kokosová se používá v kosmetickém průmyslu, kde zlepšuje emulgační schopnosti výrobku a napomáhá podpořit dobrou strukturu a klouzavost. Zjemňuje a čistí pokožku pleti a působí protizánětlivě. Přidává se do produktů osobní hygieny, vlasové kosmetiky, produktů pro péči o rty a oči, pleťových krémů a mlék. Kyselina kokosová je často smíchaná s louhem a tak zlepšuje pěnivé vlastnosti mýdel. Kyselina kokosová je vhodná i pro citlivou dětskou pokožku a je povolená v certifikované bio kosmetice.

Komerční využití

  • Pěny na holení
  • Mýdla
  • Šampony
  • Peelingy
  • Pleťová mléka
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie