Bis-Octyldodecyl Dimer Dilinoleate/Propanediol Copolymer

Bis-Octyldodecyl Dimer Dilinoleate/Propanediol Copolymer se používá v dekorativní kosmetice. Produkty s jeho obsahem dodávají pokožce ochranný film. Je přírodní složení bez agresivní chemie.
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
3
Charakteristika kvality:
Obstojné / neutrální chemická látka
Symbol kvality:
Použití:
Ochrana pokožky
Složka též známá jako:
Bis-Octyldodecyl Dimer Dilinoleate/Propanediol Copolymer

Popis složky

Bis-Octyldodecyl Dimer Dilinoleate/Propanediol Copolymer jsou polymery přírodního původu, které najdeme například ve složení kosmetických produktů na opalování nebo v dekorativní kosmetice. Získávají se z kokosového oleje a dalších látek. Jsou tekuté, nerozpustné ve vodě a mají čistě bílou barvu. Na pokožce pomáhají vytvořit jemný ochranný film.

Komerční využití

  • Opalovací prostředky
  • Dekorativní kosmetika
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie