Anhydroxylitol

Účinek:
Anhydroxylitol se v kosmetice využívá pro své hydratační a zvláčňující vlastnosti. Zadržuje v pleti vlhkost, vyhlazuje vrásky a urychluje vstřebatelnost dalších účinných složek do pokožky.
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
2
Charakteristika kvality:
dobré / zpracovaná přírodní složka
Symbol kvality:
Použití:
Kondicionér
Složka též známá jako:
Anhydroxylitol

Popis složky

Anhydroxylitol je privát přírodních látek, konkrétně se jedná o organickou sloučeninu, která vzniká úpravou přírodního cukru extrakcí z pšenice a dřeva. V kosmetice funguje jako pleťový a vlasový kondicionér, má hydratační a zvláčňující vlastnosti. Navíc napomáhá uzamknout v pokožce vlhkost, vyhlazuje jemné vrásky a zvyšuje vstřebatelnost dalších složek do pokožky. Anhydroxylitol je považován za bezpečnou látku.

Komerční využití

  • Šampony
  • Kondicionéry
  • Tonikum
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie