- Ve vašem košíku nejsou žádné další položky
- Doručení Zdarma
- Celkem 0 Kč
Pohankové těstoviny s hříbkovou omáčkou
Zůstaly Vám doma ve spíži po létě zásoby sušených hub? Pak rozhodně musíte vyzkoušet chuťově vyváženou hříbkovou omáčku s pohankovými těstovinami. Pochutnají si také lidé s intolerancí na lepek.

Suroviny pro přípravu
- 300 g pohankových těstovin
- 200 g hříbků
- 2 ks cibule
- 70 g másla
- 1 stroužek česneku
- 1 lžička majoránky
- 1 lžička tymiánu
- 250 ml zeleninového vývaru
- 150 ml kokosové smetany
- Sůl a pepř na dochucení
Návod na přípravu
- 1 Pohankové těstoviny si uvaříme v osolené vodě. Mezitím si na pánvi rozpustíme máslo a orestujeme si na něm cibuli a poté přidáme česnek. Restujeme zhruba 3 minuty.
- 2 Přidáme majoránku, tymián a hříbky. Orestujeme, osolíme, opepříme a přidáme zeleninový vývar. Následně povaříme.
- 3 Nakonec přidáme kokosovou smetanu, která omáčku krásně zjemní. Necháme povařit cca 2 minuty a můžeme podávat.
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Kategorie
- Články click
- Recepty click
- Videoblog
- Herbář click
- > Zelené potraviny
- > Superpotraviny
- > Přírodní proteiny
- > Čínská medicina
- > Zdravé pochutiny
- > Bio čokolády
- > Bio čaje
- Složení kosmetiky click
- Spolupracujeme
- Jak vybrat správný produkt