- Ve vašem košíku nejsou žádné další položky
- Doručení Zdarma
- Celkem 0 Kč
Veganské lilkové lasagne
Patříte mezi milovníky italské kuchyně, ale nemůžete si kvůli intoleranci dopřát klasické lasagne? Vyzkoušejte lasagne s lilkem podle našeho receptu.

Suroviny pro přípravu
- 3 ks lilku
- 4 čerstvá rajčata
- 4 stroužky česneku
- 100 g uzeného tofu
- 150 g veganského sýru
- Tymián
- Chilli
- Bazalka
- Sůl a pepř
- Olivový olej
- 2 lžíce chia semínek
Návod na přípravu
- 1 Lilky nakrájejte na centimetrové plátky, potřete olivovým olejem a opečte na pánvi.
- 2 Mezitím si nakrájejte rajčata a tofu na plátky. Osolte a opepřete. Přidejte česnek, bylinky, chilli, chia semínka a promíchejte.
- 3 Zapékací misku vymažte olejem a vrstvěte ingredience na sebe. Lilek, rajčata, tofu a sýr. Na závěr pokapejte olivovým olejem, posypejte sýrem a dejte do trouby. Pečte zhruba 30 minut při teplotě 200 °C.
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Kategorie
- Články click
- Recepty click
- Videoblog
- Herbář click
- > Zelené potraviny
- > Superpotraviny
- > Přírodní proteiny
- > Čínská medicina
- > Zdravé pochutiny
- > Bio čokolády
- > Bio čaje
- Složení kosmetiky click
- Spolupracujeme
- Jak vybrat správný produkt