Pečený hermelín s omáčkou z goji berries

Grilování nemusí být pouze letní záležitostí. I v zimě si můžeme, hezky v teple domova, ugrilovat něco dobrého. Pečený hermelín s omáčkou z goji berries je dobrota, která nikdy nezklame
Kategorie: Recepty - Slané

Suroviny pro přípravu

  • 4 hermelíny
  • 1/3 šálku goji berries
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 1 menší cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 1/4 lžičky strouhaného zázvoru
  • sůl a pepř

Návod na přípravu

  • 1 Goji berries namočte do teplé vody a nechte alespoň 20 minut uležet. Najemno nakrájenou cibuli a česnek opékejte na pánvi s trochou olivového oleje. Ve chvíli, kdy zesklovatí, ji sejměte ze sporáku.
  • 2 Přidejte goji berries a spolu s ostatními ingrediencemi rozmixujte. Hermelín podélně rozřízněte a potřete vrstvou omáčky z goji berries. Obě poloviny umístěte zpět na sebe a zabalte do alobalu.
  • 3 Pečte v troubě nebo na grilu do změknutí.

Máte něco na srdci? Přidejte komentář.

Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Navigace