Pečený hermelín s omáčkou z goji berries
Grilování nemusí být pouze letní záležitostí. I v zimě si můžeme, hezky v teple domova, ugrilovat něco dobrého. Pečený hermelín s omáčkou z goji berries je dobrota, která nikdy nezklame

Suroviny pro přípravu
- 4 hermelíny
- 1/3 šálku goji berries
- 3 lžíce olivového oleje
- 1 menší cibule
- 1 stroužek česneku
- 1 lžíce citronové šťávy
- 1/4 lžičky strouhaného zázvoru
- sůl a pepř
Návod na přípravu
- 1 Goji berries namočte do teplé vody a nechte alespoň 20 minut uležet. Najemno nakrájenou cibuli a česnek opékejte na pánvi s trochou olivového oleje. Ve chvíli, kdy zesklovatí, ji sejměte ze sporáku.
- 2 Přidejte goji berries a spolu s ostatními ingrediencemi rozmixujte. Hermelín podélně rozřízněte a potřete vrstvou omáčky z goji berries. Obě poloviny umístěte zpět na sebe a zabalte do alobalu.
- 3 Pečte v troubě nebo na grilu do změknutí.
Související produkt
- Goji Berries Naturalis jsou sušené plody kustovnice čínské. Obsahují množství...Price: 229 Kč
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Kategorie
- Články click
- Recepty click
- Videoblog
- Herbář click
- Spolupracujeme
- Jak vybrat správný produkt
- Složení kosmetiky click