Xylitylglucoside

Xylitylglucoside je zcela přírodní a bezpečná složka. Pleť dokonale hydratuje a dodává ji jistou ochranu před nepříznivými vlivy. Najdeme ji např. v šamponech nebo pleťové kosmetice.
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
2
Charakteristika kvality:
dobré / zpracovaná přírodní složka
Symbol kvality:
Použití:
Hydratace pleti
Složka též známá jako:
Xylityglukosid

Popis složky

Xylitylglukosid je látka, která patří do kategorie přírodních derivátů, získává se z cukrů obsažených v obilovinách. Používá se jako zvlhčovač, pokožku hydratuje a uzamyká ji v ní. Pleť působí hydratovaným, jemnějším a vyživeným dojmem. Dodává ji mladiství vzhled. Podporuje přirozené regenerační schopnosti. Také má lehké antimikrobiální a zklidňující vlastnosti, snižuje projevy podráždění a začervenání. Může být i součástí vlasových produktů určených k prevenci tvorby lupů.

Komerční využití

  • Šampony
  • Tonikum
  • Masky na vlasy
  • Séra
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie