Retinyl Palmitate

Retinyl Palmitate má exfoliační účinky, velmi efektivně stimuluje tvorbu kolagenu a vyhlazuje první vrásky. Z toho důvodu je hojně využíván zejména v anti-age kosmetických produktech.
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
2
Charakteristika kvality:
dobré / zpracovaná přírodní složka
Symbol kvality:
Použití:
Kondicionér
Složka též známá jako:
Palmitát vitaminu A

Popis složky

Retinyl Palmitate je velmi účinným antioxidantem a urychluje obnovu buněk, snižuje vrásky a jemné linky díky regulaci epitelových buněk. Je braný jako efektivní antioxidant, pomáhající snižování vrásek, může fungovat jako ochranný prostředek proti UV záření. Retinyl Palmitate se přidává hlavně do výrobků s anti-agingovým účinkem a těch, které jsou určené pro vyživení suché pokožky. Funguje jako pleťový kondicionér, změkčovač. Má exfoliační účinky, odstraňuje staré kožní buňky. Snadno se vstřebává do pokožky.

Komerční využití

  • Anti-age krémy
  • Pleťové krémy
  • Odličovače
  • Spreje na vlasy
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie