Polyglyceryl-10 Laurate

Polyglyceryl-10 Laurate je esterem kyseliny laurové a Polyglycerinu-10. Pomáhá změkčovat a zjemňovat pokožku, udržuje její přirozenou pevnost a pružnost a zlepšuje její ochranu před vysušením.
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
2
Charakteristika kvality:
dobré / zpracovaná přírodní složka
Symbol kvality:
Použití:
Zahušťovadlo
Složka též známá jako:
Decaglyceryl monolaurate, Polyglycerol-10 Laurát, Polyglyceryl-10 Laurát

Popis složky

Polyglyceryl-10 Laurate je rostlinný ester kyseliny laurové a Polyglycerinu-10. Může být vyráběn i syntetickou cestou. V kosmetice funguje jako emulgátor a jemný tenzid, umí smíchat dvě normálně nesmíchatelné látky, jako je voda a olej a vytváří krémové konzistence. Pomáhá produktu na sebe vázat nečistoty a snáze je odstranit z pokožky. Také funguje jako pleťový změkčovač a kondicionér. Vlasy i pokožku hydratuje a vyhlazuje. Polyglyceryl-10 Laurate je bezpečný, nedráždivý, nevykazuje alergické reakce. Jeho rostlinná varianta je povolená také v přírodní kosmetice.

Komerční využití

  • Deodoranty
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie