PCA ethyl cocoyl arginate

PCA ethyl cocoyl arginate funguje jako výborný kondicionér na vlasy i na pokožku, což je jeho hlavní využití. Kromě toho má silné antistatické, zvlhčující, zjemňující a mírně antimikrobiální schopnosti.
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
3
Charakteristika kvality:
obstojné / neutrální chemická složka
Symbol kvality:
Použití:
Kondicionér
Složka též známá jako:
PCA ethyl cocoyl arginate

Popis složky

PCA ethyl cocoyl arginate je látka, která vzniká syntetickou derivací z kyseliny uhličité. V kosmetickém průmyslu se používá zejména jako pleťový a vlasový kondicionér. Váže na sebe vodu a umí ji v pokožce uzamknout. Má také antistatické a antimikrobiální účinky. PCA ethyl cocoyl arginate je bezpečná syntetická látka, která nedráždí pleť. Jen ve výjimečných případech může způsobit slabou alergickou reakci.

Komerční využití

  • Sprchové gely
  • Pěny na holení
  • Micelární vody
  • Pleťové gely
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie