Palmitoyl Isoleucine

Účinek:
Palmitoyl Isoleucine je látka nerozpustná ve vodě, která se přirozeně vyskytuje v izoleucinu, který patří mezi esenciální aminokyseliny. Má formu bílého prášku a vyznačuje se nevýrazným aromatem.
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
2
Charakteristika kvality:
dobré / zpracovaná přírodní složka
Symbol kvality:
Použití:
Kondicionér
Složka též známá jako:
Capryloyl glycine

Popis složky

Palmitoyl Isoleucine je látka nerozpustná ve vodě, která se přirozeně vyskytuje v izoleucinu, který patří mezi esenciální aminokyseliny. V kosmetice má schopnost podporovat obnovu tkání v pokožce, vyhlazovat vrásky i navracet pleti přirozenou pružnost. Přidává se do anti-age produktů. Kromě anti-age účinků v krémech působí také jako vlasový kondicionér, případně jako povrchově aktivní látka (záleží na způsobu zpracování) a také podporuje hydrataci pokožky.

Komerční využití

  • Lifting krémy
  • Pleťové krémy
  • Peelingy
  • Pleťové masky
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie