Oleyl Oleate

Oleyl Oleate se v kosmetickém průmyslu využívá jako emolient do lehkých, nemastných krémů, lotionů, balzámů na rty a také do dekorativní kosmetiky. Na pokožce zanechává jemný, hebký pocit.
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
2
Charakteristika kvality:
dobré / zpracovaná přírodní složka
Symbol kvality:
Použití:
Emolient
Složka též známá jako:
Oleyl Ester Oleic Acid

Popis složky

Oleyl Oleate je voskový ester kyseliny olejové a oleyl alkoholu. Jedná se o čirou olejovou, světle žlutou až jantarovou kapalinu s charakteristickým zápachem. V kosmetickém průmyslu se využívá jako emolient do lehkých, nemastných krémů, lotionů, balzámů na rty a také do dekorativní kosmetiky. Na pokožce zanechává jemný, hebký pocit. Také se přidává do kosmetiky obsahující barviva, pro jejich snadnou dispergaci.

Komerční využití

  • Korektory
  • Balzámy na rty
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie