Oleic/Linoleic/Linolenic Polyglycerides

Účinek:
Oleic/Linoleic/Linolenic Polyglycerides má skvělé hydratační a změkčující účinky, z toho důvodu je velmi populární v kosmetickém průmyslu. Jde o bezpečnou látku, která nemá negativní vliv na naše zdraví.
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
2
Charakteristika kvality:
dobré / zpracovaná přírodní složka
Symbol kvality:
Použití:
Hydratace
Složka též známá jako:
Viamerine, 1,2,3-propanetriol

Popis složky

Oleic/Linoleic/Linolenic Polyglycerides je látka velice podobná samotnému oleji, avšak stabilnější a viskóznější. Polyglyceridy kyseliny olejové, linolové a linolenové mají úžasné hydratační a změkčující účinky. Najdeme je ve složení anti-agingových krémů, výborně totiž vážou vodu a tím vyplňují pleť. Jejich funkcí je také stabilizace emulzí a zvyšování viskozity. Setkáme se s nimi také v produktech dekorativní kosmetiky (rtěnky, lesky na rty, make-upy, tužky) a opalovacích krémech. V produktech na rty jsou oblíbené pro svoji schopnost zvyšovat lesk. Využívá se také jako náhražka živočišného lanolinu.

Komerční využití

  • Anti-age produkty
  • Rtěnky
  • Tužky na oči
  • Lesky na rty
  • Make-upy
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie