Knižní seriál zdarma
Stačí 5 vteřin a získáte spoustu výhod. Objednejte si náš knižní seriál a dozvíte se:

Acerola

Cenné látky:
Vliv na orgán:
Kvalita:
Vhodný i pro:
Příjemně nakyslý prášek ze sušených plodů “tropické třešně” je nejbohatším přírodním zdrojem vitaminu C na světě. 1 čajová lžička Vám stačí na doplnění dostatečně vysokého množství vitaminu C, který úspěšně posiluje imunitní systém.

Schválené zdravotní účinky aceroly

Neobvyklá koncentrace přírodního vitaminu C1 je skvělou zprávou pro imunitní systém vašeho organismu. Přírodní forma vitaminu usnadňuje vstřebávání kyseliny askorbové, což účinek aceroly ve srovnání s umělými přípravky ještě zvyšuje. Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání. Též přispívá k tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, zubů, dásní či kuže2.

Popis

Acerola neboli malpígie je stálezelený keř nebo stromek pocházející z tropických a subtropických oblastí latinské Ameriky. Pěstuje se pro kulaté až mírně zploštělé červené plody, které v teplých a slunných podmínkách dozrávají i třikrát ročně. Šťavnatá dužina obvykle obsahuje trojici semen. To nemusí konzumenty trápit, protože acerolu dostanou ve formě přírodního sušeného prášku, který obsahuje nejvíce vitaminu C ze všech známých superpotravin.

Pěstováno v panenské přírodě
Naše acerola roste a dozrává v krajině svého původu, brazilské Amazonii.
Prokazatelný původ aceroly
Známe svého pěstitele a víme, jak si při sklizni a zpracování počíná.
Osvědčený způsob zpracování
Sušení mrazem zachová drtivou většinou vitaminů a dalších cenných látek.
Správné načasování sklizně
Správný okamžik pro sklizeň zralých plodů určí dlouholetá zkušenost pěstitele.

Pěstování, sklizeň a zpracování

Čerstvě sesbírané plody aceroly se usuší a pomelou na jemný prášek. U naší Aceroly Naturalis se používá metoda lyofilizace, sušení mrazem, při kterém se zachová až 95 % účinných látek – dvakrát víc než by tomu bylo při běžném sušení.

Pěstitel Aceroly Naturalis

Pěstitel našeho produktu působí v pravlasti aceroly, západní Brazílii. Péči o stromy, načasování a průběhu sklizně i následnému sušení čerstvých plodů věnuje maximální pozornost. Dokládá ji řada certifikátů, výsledky každoročních testů kvality i zájem spotřebitelů z celého světa.
Mapa Brazílie

Certifikáty a ocenění

Balení

Prášek z vysušené aceroly balíme ve specializované firmě, která je certifikována pro balení biopotravin. Sáčky vkládané do plechovek s víčkem dokonale chránícím nutriční i chuťové vlastnosti aceroly a její hygienickou nezávadnost.

Nutriční hodnoty

Výživové údajena 100 gna 1 g (% RHP *)
Energetická hodnota 1396 kJ / 333 kcal 14 kJ / 3 kcal
Tuky 0 g 0,01 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g 0 g
Sacharidy 100 g 1 g
z toho cukry 14,6 g 0,14 g
Bílkoviny 0 g 0 g
Sůl 0 g 0 g
Vitamin C 30 600 mg 306 mg (383 %)

Jedinečné vlastnosti Aceroly Naturalis

Čistý produkt
Pečlivě usušený prášek z čerstvě sklizených plodů.
Extrémně bohatý zdroj vitaminu C
600x větší obsah vitaminu C než v čerstvém pomeranči.
Podpora imunitního systému
Intenzivní prevence virových a dalších onemocnění.

Chcete se na něco zeptat? Neváhejte kontaktovat našeho odborníka na superpotraviny, Ing. Martina Sedláčka.

Napište nám
Zdroje
  • [1] https://eur-lex.europa.eu/legal-content/CS/TXT/PDF/?uri=CELEX:32006R1924&from=EN
  • [2] https://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2012:136:0001:0040:CS:PDF

Máte něco na srdci? Přidejte komentář.

Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.