Acerola

Cenné látky:
Vliv na orgán:
Kvalita:
Vhodný i pro:
Příjemně nakyslý prášek ze sušených plodů “tropické třešně” je nejbohatším přírodním zdrojem vitaminu C na světě.

Schválené zdravotní účinky aceroly

Neobvyklá koncentrace přírodního vitaminu C je skvělou zprávou pro imunitní systém vašeho organismu. Přírodní forma vitaminu usnadňuje vstřebávání kyseliny askorbové, což účinek aceroly ve srovnání s umělými přípravky ještě zvyšuje. Plody obsahují také vitamin A, riboflavin a řadu minerálních látek. Vitamin C zvyšuje energii, podporuje imunitní systém, zvyšuje hladinu kolagenu či má pozitivní vliv na psychický výkon. Díky vitaminu C si na své přijdou orgány jako jsou zuby, kosti, nervová soustava či kožní aparát.

Popis

Acerola neboli malpígie je stálezelený keř nebo stromek pocházející z tropických a subtropických oblastí latinské Ameriky. Pěstuje se pro kulaté až mírně zploštělé červené plody, které v teplých a slunných podmínkách dozrávají i třikrát ročně. Šťavnatá dužina obvykle obsahuje trojici semen. To nemusí konzumenty trápit, protože acerolu dostanou ve formě přírodního sušeného prášku.

Pěstováno v panenské přírodě
Naše acerola roste a dozrává v krajině svého původu, brazilské Amazonii.
Prokazatelný původ aceroly
Známe svého pěstitele a víme, jak si při sklizni a zpracování počíná.
Osvědčený způsob zpracování
Sušení mrazem zachová drtivou většinou vitaminů a dalších cenných látek.
Správné načasování sklizně
Správný okamžik pro sklizeň zralých plodů určí dlouholetá zkušenost pěstitele.

Pěstování, sklizeň a zpracování

Čerstvě sesbírané plody aceroly se usuší a pomelou na jemný prášek. U naší Aceroly Naturalis se používá metoda lyofilizace, sušení mrazem, při kterém se zachová až 95 % účinných látek – dvakrát víc než by tomu bylo při běžném sušení.

Pěstitel Aceroly Naturalis

Pěstitel našeho produktu působí v pravlasti aceroly, západní Brazílii. Péči o stromy, načasování a průběhu sklizně i následnému sušení čerstvých plodů věnuje maximální pozornost. Dokládá ji řada certifikátů, výsledky každoročních testů kvality i zájem spotřebitelů z celého světa.
Mapa Brazílie

Certifikáty a ocenění

Balení

Prášek z vysušené aceroly balíme ve specializované firmě, která je certifikována pro balení biopotravin. Sáčky vkládané do plechovek s víčkem dokonale chránícím nutriční i chuťové vlastnosti aceroly a její hygienickou nezávadnost.

Nutriční hodnoty

Výživové údajena 100 gna 1 g (% RHP *)
Energetická hodnota 1396 kJ / 333 kcal 14 kJ / 3 kcal
Tuky 0 g 0,01 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g 0 g
Sacharidy 100 g 1 g
z toho cukry 14,6 g 0,14 g
Bílkoviny 0 g 0 g
Sůl 0 g 0 g
Vitamin C 30 600 mg 306 mg (383 %)

Jedinečné vlastnosti Aceroly Naturalis

Čistý produkt
Pečlivě usušený prášek z čerstvě sklizených plodů.
Extrémně bohatý zdroj vitaminu C
600x větší obsah vitaminu C než v čerstvém pomeranči.
Podpora imunitního systému
Intenzivní prevence virových a dalších onemocnění.

Chcete se na něco zeptat? Neváhejte kontaktovat našeho odborníka na superpotraviny, Ing. Martina Sedláčka.

Napište nám

Máte něco na srdci? Přidejte komentář.

Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Navigace