Capryl/Capramidopropyl Betaine

Účinek:
Capryl/Capramidopropyl Betaine je nažloutlá tekutina s velmi slabým aromatem. Pro své antistatické účinky se přidává především do vlasových kondicionérů a dalších vlasových produktů.
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
3
Charakteristika kvality:
Obstojné / neutrální chemická látka
Symbol kvality:
Použití:
Antistatický účinek
Složka též známá jako:
Capryl

Popis složky

Capryl/capramidopropyl betaine je nažloutlá tekutina se slabým aromatem. Je velmi šetrná, tudíž nedráždí ani citlivou pleť obličeje. Jedná se o mírný tenzid, tvoří jemnou pěnu a šetrně myje pokožku celého těla. Pro své antistatické účinky se přidává například do vlasových kondicionérů. Mimo jiné zvyšuje viskozitu kosmetických produktů a pomáhá vlasy i pokožku hydratovat.

Komerční využití

  • Kondicionéry
  • Tělové mycí gely
  • Micelární vody
  • Deodoranty
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie