- Ve vašem košíku nejsou žádné další položky
- Doručení Zdarma
- Celkem 0 Kč
Cizrnové curry s kapkou agáve
Mezi naše nejoblíbenější jídla patří jednoznačně curry. Dlouho jsme zkoušeli jeho různé bezmasé varianty a mezi tu nejvíce povedenou řadíme jednoznačně cizrnové curry, které jsme navíc vylepšili o kapku agáve sirupu. To musíte vyzkoušet!

Suroviny pro přípravu
- 400 g sterilované cizrny
- 1 stroužek česneku
- 1/2 lžičky agáve sirupu
- 1 cm čerstvého zázvoru
- 2 lžíce kokosové oleje
- 200 ml kokosové smetany
- 2 lžíce curry pasty
- hrst fazolových lusků
- šťáva z limetky
- chilli koření na dochucení
Návod na přípravu
- 1 Na pánvi si rozehřejeme kokosový olej, na kterém orestujeme nakrájený česnek, zázvor a přidáme curry pastu a chilli.
- 2 Přidáme fazolové lusky, propláchnutou cizrnu a přidáme kokosovou smetanu. Necháme povařit zhruba 15 minut.
- 3 Na závěr přidáme agáve sirup a šťávu z limetky. Podáváme buď samotné nebo s rýží.
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Kategorie
- Články click
- Recepty click
- Videoblog
- Herbář click
- > Zelené potraviny
- > Superpotraviny
- > Přírodní proteiny
- > Čínská medicina
- > Zdravé pochutiny
- > Bio čokolády
- > Bio čaje
- Složení kosmetiky click
- Spolupracujeme
- Jak vybrat správný produkt