- Ve vašem košíku nejsou žádné další položky
- Doručení Zdarma
- Celkem 0 Kč
Čokoládový hummus s kakaem
Lahodný pokrm z cizrny a sezamové pasty přezdívaný hummus zná v dnešní době téměř každý. Pokud jste ho však nezkoušeli ve sladké variantě, nevíte o co přicházíte! Vyzkoušejte náš recept, který si okamžitě zamilujete.

Suroviny pro přípravu
- 200 g cizrny
- 50 g tahini pasty
- 3 lžíce kakaa
- 50 ml kokosového mléka
- 30 g ořechového másla
- 2 lžíce agáve sirupu
- voda dle potřeby
Návod na přípravu
- 1 Uvařenou cizrnu si smícháme společně s tahini pastou, kokosovým mlékem a rozmixujeme do hladké směsi.
- 2 Poté přidáme ořechové máslo, kakao, agáve sirup a opět důkladně mixujeme. Pokud by byla pasta příliš tuhá, přidáme trochu vody.
- 3 Čokoládový hummus můžeme podávat jako svačinku např. s ovocem nebo si ji namazat na oblíbené pečivo jako zdravou alternativu čokoládových pomazánek.
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Kategorie
- Články click
- Recepty click
- Videoblog
- Herbář click
- > Zelené potraviny
- > Superpotraviny
- > Přírodní proteiny
- > Čínská medicina
- > Zdravé pochutiny
- > Bio čokolády
- > Bio čaje
- Složení kosmetiky click
- Spolupracujeme
- Jak vybrat správný produkt