Lívance z hrachového proteinu

Chcete si k snídani dopřát sladké a lahodné lívance a zároveň chcete jíst zdravě? Žádný problém. Vyzkoušejte lívance z hrachového proteinu. Nejen, že jsou zdravé, ale zároveň dopřejete tělu dostatečné množství kvalitních bílkovin.

Suroviny pro přípravu

Návod na přípravu

  • 1 Vajíčko rozklepněte do misky, přidejte hrachový protein s vodou. Vodu přidávejte podle potřeby, aby vzniklo středně husté těsto.
  • 2 Na pánvičku kápněte trochu oleje (lze použít i kokosový olej) a nalijte těsto.
  • 3 Pečte z obou stran. Lívance ozdobte ovocem, oříšky, arašídovým máslem, jak je libo.

Máte něco na srdci? Přidejte komentář.

Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Navigace