- Ve vašem košíku nejsou žádné další položky
- Doručení Zdarma
- Celkem 0 Kč
Domácí bílá čokoláda
Vyhýbáte se mléčným výrobkům, ale rádi byste si dopřáli kvalitní čokoládu? Vyzkoušejte domácí bílou čokoládu podle našeho receptu. Postup je velmi jednoduchý a zvládne ho opravdu každý.

Suroviny pro přípravu
- 1 a 1/2 šálku kakaového másla
- 1/2 šálku kokosového cukru
- 3/4 šálku kokosového oleje
- 2 polévkové lžíce vanilkového extraktu
- špetka soli
Návod na přípravu
- 1 Ve vodní lázni rozpusťte kakaové máslo. Jakmile je máslo rozpuštěné, přidejte kokosový olej. K míchání použijte kovovou metličku či vidličku (ne nic dřevěného). Jakmile je směs rozpuštěná, přidejte kokosový cukr, vanilkový extrakt a špetku soli.
- 2 Směs odstavte a vlejte na alobal nebo do silikonových formiček, dle libosti. Dejte do mrazáku nejméně na půl hodiny.
- 3 Čokoládu skladujte v ledničce, jelikož při vyšších teplotách se může roztékat. Garantujeme vám, že tam stejně dlouho nevydrží, protože jakmile se jednou zakousnete, nebudete moci přestat.
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Kategorie
- Články click
- Recepty click
- Videoblog
- Herbář click
- > Zelené potraviny
- > Superpotraviny
- > Přírodní proteiny
- > Čínská medicina
- > Zdravé pochutiny
- > Bio čokolády
- > Bio čaje
- Složení kosmetiky click
- Spolupracujeme
- Jak vybrat správný produkt