

Kokosová mouka obsahuje téměř 20 % bílkovin, neškodlivé rostlinné tuky či minerály. Obsah vlákniny je téměř třikrát vyšší než v ovesných vločkách. Menší obsah cukrů ve srovnání s pšeničnou mouku zase vyhovuje těm, kdo chtějí hubnout. Kokosová mouka neobsahuje lepek a je vhodná i pro konzumenty s celiakií. Kromě jiného dodává tělu i důležité železo.
Kokosová mouka se vyrábí sušením podchlazené dužiny kokosového ořechu. Ořechy se pěstují na BIO palmových plantážích na ostrově Srí Lanka. Dováženou mouku balíme do 500g sáčků v české balírně certifikované ke zpracování BIO potravin. Celý proces pěstování, zpracování i balení splňuje požadavky na šetrnost vůči přírodě a nejvyšší kvalitu produktu. Více o pěstiteli a zpracování
Kokosová Mouka Naturalis BIO má velmi jemnou, charakteristickou chuť a vůni. Používejte ji stejně jako běžnou mouku k pečení i vaření. Můžete ji též přidat do Vašich oblíbených smoothies, koktejlů, dortů či kaší.
Toto balení Vám vydrží | 1 měsíc |
Země původu | Srí Lanka |
Forma zpracování | Šetrné drcení |
Cena 1 dávky je pouze | 3,58 Kč |
Hmotnost | 500 g |
Certifikáty kvality | BIO, Vegan, Kosher, GMO Free |
Výživové údaje | na 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 1104 kJ / 267 kcal |
Tuky | 9,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 8,4 g |
Sacharidy | 9,6 g |
z toho cukry | 3 g |
Bílkoviny | 18,4 g |
Sůl | 0,5 g |