Pečený hermelín s omáčkou z Goji Berries

Suroviny: goji berrieshermelín
Grilování nemusí být pouze letní záležitostí. I v zimě si můžeme ugrilovat něco dobrého v troubě a v teple domova. Především pokud se jedná o vynikající grilovaný hermelín s omáčkou z Goji Berries, taková dobrota nezklame nikdy.
Pečený hermelín s omáčkou z Goji Berries

Suroviny pro přípravu

  • 4 hermelíny
  • 1/3 šálku Goji Berries
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 1 menší cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 1/4 lžičky strouhaného zázvoru
  • sůl a pepř

Návod na přípravu

  • 1Goji Berries namočte do teplé vody a nechte alespoň 20 minut uležet. Najemno nakrájenou cibuli a česnek opékejte na pánvi s trochou olivového oleje. Ve chvíli, kdy zesklovatí, je sejměte ze sporáku.
  • 2Přidejte goji berries a spolu s ostatními ingrediencemi rozmixujte.  Hermelín podélně rozřízněte a potřete vrstvou omáčky z Goji Berries. Obě poloviny umístěte zpět na sebe a zabalte do alobalu.
  • 3Pečte v troubě nebo na grilu do změknutí.