- Úvodní strana close
- Akce
- Kosmetika
-
Péče o tělo -
Přípravky do koupele -
Tělová mléka, másla a oleje -
Tělová mýdla, krémy a masti -
Antiperspiranty a deodoranty -
Intimní hygiena -
Opalování -
Houbičky a příslušenství -
Strie a celulitida -
Holení -
Repelenty -
Masážní přístroje a přípravky -
Výživa a hydratace pokožky -
Tělové balzámy a spreje -
Tělový peeling -
Speciální péče o tělo
-
-
Péče o vlasy -
Péče o pleť -
Aromaterapie -
Péče o ruce -
Dětská kosmetika -
Péče o rty -
Dekorativní kosmetika -
Ústní hygiena -
Pánská kosmetika -
Péče o oči -
Péče o nohy -
Péče o uši
-
- Doplňky stravy
- Potraviny
- Bylinné tinktury
- Nápoje
- Mateřství
- Domácnost
- Ekodrogerie
- Podle účelu
- Záruka kvality
- Magazín
Isoamyl laurate
Isoamyl laureát je derivát přírodních látek, který se skládá u Isoamyl alkoholu a kyseliny laurové. V přírodní kosmetice nahrazuje funkci silikonů a zároveň působí jako kondicionér.
Datum publikace 22.06.2022
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
2
Charakteristika kvality:
dobré / zpracovaná přírodní složka
Symbol kvality:
Použití:
Změkčovadlo
Složka též známá jako:
Isoamyl laureát, 3-Methylbutyl Dodecanoate, Isopentyl Laurate
Popis složky
Isoamyl Laureát je derivát přírodních látek ester Isoamyl Alkoholu a Kyseliny laurové (z kokosového či palmového olej) zvaný také jako Lauric acid. Vyskytuje se ve formě bezbarvé čiré olejovité kapaliny. Má velmi příjemnou vůni, díky které může být použit jako parfemační složka v mnoha produktech. Používá se jako změkčovadlo a kondicionér, změkčuje jinou látku, podporuje lepší roztíratelnost a poddajnost produktu. Zanechává na pokožce jemný hedvábný pocit. Bývá častou náhražkou pro levné syntetické silikony. Je považován za bezpečnou a nesenzibilující látku.
Komerční využití
- Opalovací produkty
- CC krémy
- Séra
- Odličovače
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Kategorie
- Články click
- Recepty click
- Videoblog
- Herbář click
- Spolupracujeme
- Jak vybrat správný produkt
- Složení kosmetiky click