Distarch Phosphate

Účinek:
Distarch Phosphate napomáhá udržení vyvážené hydratace pleti. Je považován za bezpečnou látku a nemá negativní vliv na naše zdraví. Setkat se s ním můžeme v opalovacích produktech, krémech nebo šamponech.
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
2
Charakteristika kvality:
dobré / zpracovaná přírodní složka
Symbol kvality:
Použití:
Emulgátor
Složka též známá jako:
Distarch Phosphate

Popis složky

Distarch Phosphate patří do skupiny přírodních derivátů. Jedná se o přírodní emulgátor získaný derivací škrobu a fosforečnanu sodného. V kosmetických produktech zlepšuje soudržnost ostatních látek. Pomáhá mísit dvě normálně nesmísitelné látky, jako olej a voda. Působí také jako vlasový a pleťový zvlhčovač a kondicionér. Pokožku i vlasy zjemňuje a zanechává hydratované. Může být použit i jako rozpouštědlo. Distarch Phosphate je brán jako bezpečná a nesenzibilující látka vhodná i na velmi citlivou a dětskou pokožku, povolenou v přírodní kosmetice.

Komerční využití

  • Šampony
  • Kondicionéry
  • Sprchové gely
  • Opalovací produkty
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie