DI-C12-13 Alkyl malate

Účinek:
DI-C12-13 Alkyl malate je diester C12-13 alkoholů a kyseliny jablečné. Nejčastěji se s ním setkáme například v anti-age produktech, deodorantech nebo dekorativní kosmetice, např. v rtěnkách apod.
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
2
Charakteristika kvality:
dobré / zpracovaná přírodní složka
Symbol kvality:
Použití:
Regulátor pH
Složka též známá jako:
C12-13 alkohol

Popis složky

DI-C12-13 Alkyl malate je diester C12-13 alkoholů a kyseliny jablečné. Je rozpustný v oleji, ethanolu a silikonu, nerozpustný v propylenglykolu a ve vodě. Patří do skupiny dialkyl malátů. Používá se především jako regulátor pH, kožní kondicionér a pro zlepšení struktury výrobku. Zjemňuje, změkčuje a udržuje hladkou dokonale pokožku. Má skvělou hydratační schopnost a je vhodný pro mastnou i stárnoucí kůži. Používá se v koncentraci maximálně do 10 %. V ojedinělých případech může jemně podráždit kůži a oči.

Komerční využití

  • Anti-age produkty
  • Deodoranty
  • Rtěnky
  • Pleťové produkty
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie