Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides

Caprylyl/captyl wheat bran/straw glycosides je kosmetická surovina, která se získává z pšeničných stébel či otrub. Caprylyl/capryl wheat bran/straw glycosides najdeme v pleťové či tělové kosmetice a také v zubních pastách.
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
2
Charakteristika kvality:
dobré / zpracovaná přírodní složka
Symbol kvality:
Použití:
Emulgátor, stabilizátor
Složka též známá jako:
Caprylyl/captyl wheat bran/straw glycosides

Popis složky

Caprylyl/captyl wheat bran/straw glycosides je kosmetická ingredience, která patří do skupiny přírodních derivátů. Přesně se jedná o složku, která se získává z pšeničných stébel či otrub. V kosmetice funguje jako povrchově aktivní látka a jemný mycí tenzid. Umí mísit dvě normálně nesmísitelné látky, jako je například olej a voda. Podporuje čistící vlastnosti produktu. Také funguje jako emulgátor. Stabilizuje emulze a soudržnost ostatních látek. Jedná se o bezpečnou a nesenzibilující látku. Pouze osoby s alergií na pšenici by se jí měli spíše vyhýbat.

Komerční využití

  • Šampony
  • Kondicionéry
  • Pleťové čistící prostředky
  • Pleťové vody
  • Micelární vody
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie