Asparagopsis Armata

Účinek:
Asparagopsis Armata napomáhá udržet vyrovnanou hydrataci pleti. díky obsahu vitaminů C a E, které se podílí na obnově kožních buněk, udržuje mladistvý a pěstěný vzhled pleti. Tato mořská řasa se ceněná zejména pro své antioxidační účinky.
1
2
3
4
5
Kvalita složky dle stupnice:
1
Charakteristika kvality:
vynikající / čistě přírodní složka
Symbol kvality:
Použití:
Anti-age účinek
Složka též známá jako:
Red Algae, Polysiphonia rufolanosa, Polysiphonia vagabunda, Falkenbergia rufolanosa, Falkenbergia vagabunda, Falkenbergia olens

Popis složky

Asparagopsis Armata je mořská řasa, která pochází z Austrálie. Je ceněná hlavně pro své antioxidační vlastnosti. Patří mezi výborná pleťová tonika, zlepšuje texturu kosmetických výrobků. Napomáhá udržet vyrovnanou hydrataci pleti, je bohatá na proteiny, vitaminy B, E, C a mastné kyseliny. Kvůli schopnosti chránit pleť před volnými radikály je oblíbenou přísadou do anti-agingové péče, péče pro suchou a náročnou pleť. Asparagopsis Armata poskytuje potřebnou výživu, udržuje vyrovnanou hydrataci a brání vysoušení, olupování a snižuje nepříjemný pocit svědění. Je prospěšná pro léčbu ekzémů, dermatitidy nebo psoriázy. Zlepšuje bariérové funkce pokožky a poskytuje jí potřenou ochranu proti zátěžovým faktorům. Chrání ji před působením nepříznivých povětrnostních podmínek, zklidňuje ji. Díky obsahu vitaminů C a E, které se podílí na obnově kožních buněk, udržuje mladistvý a zpomaluje proces stárnutí.

Komerční využití

  • Anti-age produkty
  • Pleťové čistící prostředky
  • Pleťové vody
  • Pleťové krémy
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Kategorie