Domácí bílá čokoláda

Suroviny pro přípravu
- 1 a 1/2 šálku kakaového másla
- 1/2 šálku kokosového cukru
- 3/4 šálku kokosového oleje
- 2 polévkové lžíce vanilkového extraktu
- špetka soli
Návod na přípravu
- 1 Ve vodní lázni rozpusťte kakaové máslo. Jakmile je máslo rozpuštěné, přidejte kokosový olej. K míchání použijte kovovou metličku či vidličku (ne nic dřevěného). Jakmile je směs rozpuštěná, přidejte kokosový cukr, vanilkový extrakt a špetku soli.
- 2 Směs odstavte a vlejte na alobal nebo do silikonových formiček, dle libosti. Dejte do mrazáku nejméně na půl hodiny.
- 3 Čokoládu skladujte v ledničce, jelikož při vyšších teplotách se může roztékat. Garantujeme vám, že tam stejně dlouho nevydrží, protože jakmile se jednou zakousnete, nebudete moci přestat.