Kinder řezy s agávovým sirupem

Kdo by neznal populární kinder řezy, které můžeme najít i v obchodě? Vyzkoušejte, že to jde i zdravěji, přesto velmi chutně. Kinder řezy podle našeho receptu jsou vhodné i pro celiaky, navíc jsou slazené pouze agávovým sirupem. Samozřejmě bez umělých barviv a jiných aditiv.

Suroviny pro přípravu

Návod na přípravu

  • 1 Žloutky vyšleháme spolu s agávovým sirupem do tuhé pěny. Následně přidáme kakao. Nakonec přimícháme ušlehaný sníh z bílků a jemně vařečkou promícháme.
  • 2 Těsto navrstvíme na větší plech na pečení v tenké vrstvě a dáme péct do předem vyhřáté trouby. Pečeme při teplotě 220 °C cca 15 minut. Upečené těsto necháme vychladnout a překrojíme na polovinu. Tvaroh utřeme s agávovým sirupem.
  • 3 Plát potřeme náplní, zakryjeme druhým plátem, nádivku pěkně uhladíme po krajích a odložíme do lednice. Nakrájíme na obdélníky a podáváme.

Máte něco na srdci? Přidejte komentář.

Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Navigace