Kinder řezy s agávovým sirupem
Kdo by neznal populární kinder řezy, které můžeme najít i v obchodě? Vyzkoušejte, že to jde i zdravěji, přesto velmi chutně. Kinder řezy podle našeho receptu jsou vhodné i pro celiaky, navíc jsou slazené pouze agávovým sirupem. Samozřejmě bez umělých barviv a jiných aditiv.

Suroviny pro přípravu
- 3 lžíce kakaa
- 4 vejce
- 400 g tvarohu
- 3 lžíce agáve sirupu
Návod na přípravu
- 1 Žloutky vyšleháme spolu s agávovým sirupem do tuhé pěny. Následně přidáme kakao. Nakonec přimícháme ušlehaný sníh z bílků a jemně vařečkou promícháme.
- 2 Těsto navrstvíme na větší plech na pečení v tenké vrstvě a dáme péct do předem vyhřáté trouby. Pečeme při teplotě 220 °C cca 15 minut. Upečené těsto necháme vychladnout a překrojíme na polovinu. Tvaroh utřeme s agávovým sirupem.
- 3 Plát potřeme náplní, zakryjeme druhým plátem, nádivku pěkně uhladíme po krajích a odložíme do lednice. Nakrájíme na obdélníky a podáváme.
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Kategorie
- Články click
- Recepty click
- Videoblog
- Herbář click
- Spolupracujeme
- Jak vybrat správný produkt
- Složení kosmetiky click